Vatten & Avlopp

Vatten & Avlopp

Välkommen till din lokala expert på vatten och avlopp i Västernorrlands län! Vi har hjälpt privatpersoner, företag och fastighetsbolag med allt inom vatten och avlopp sedan 2012 och har fått många goda omdömen som vi är riktigt stolta över. 

Anlita oss när du behöver hjälp inom vatten & avlopp

Vi utför i princip alla typer av arbeten inom VVS i Timrå med omnejd. Oavsett om du behöver hjälp med ditt avloppssystem, en badrumskomplettering eller ett läckande element kan vi hjälpa dig. Vårt företag har en bred kompetensbas med både service-utbildade och industri-utbildade rörmokare med lång erfarenhet inom branschen. Vi utför alla våra arbeten enligt gällande regelverk och lämnar alltid tydliga och generösa garantier – för att du ska känna dig trygg med att du får ett väl utfört arbete till ett bra pris. Vi är måna om att ha en god kommunikation med dig under arbetets gång och genomför dessutom alltid en slutbesiktning tillsammans med dig.
 
Är du i behov av en rörmokare i Timrå eller i närliggande områden? Varmt välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp inom vatten och avlopp! 

Få en offert för ditt VVS-arbete i Timrå

Är du i behov av högkvalitativa VVS-tjänster? Våra rörmokare i Timrå hjälper dig gladeligen med allt från mindre reparationer till omfattande renoveringar av olika komplexitetsgrad.