Våra rörmokare i Timrå har värmelösningar för din fastighet

När du vill finna bra värmelösningar för din fastighet för att få lägre uppvärmningskostnader kan du vända dig till oss som har professionella rörmokare i Timrå som är experter på värme. Vi kan erbjuda olika värmelösningar för både privatpersoner och företag.

Genom att installera smarta värmelösningar för din fastighet finns det möjlighet att få ett bättre inomhusklimat samtidigt som man minskar sina uppvärmningskostnader. Det finns olika värmelösningar att välja mellan som bland annat värmepumpar, som bland annat har en kort återbetalningstid. Våra rörmokare i Timrå är experter på värmelösningar och andra VVS tjänster och kan hjälpa dig att finna den optimala lösningen för din fastighet. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig att minska uppvärmningskostnaderna för din fastighet.

 

Värmelösningar i Timrå

De flesta fastigheter har vattenburen värme vilket innebär att vatten värms upp genom en värmepanna som drivs på el eller andra bränslen. Det varma vattnet förs sedan ut till de element som finns monterade i varje rum för att ge rummen värme. Idag finns det många värmelösningar som exempelvis bergvärme, sjövattenvärme eller luft-vattenvärme. Genom att installera en värmepump som använder bergvärme till att värma upp vattnet i fastigheten som sedan förs vidare till de värmeelement som finns i bostaden, kan man sänka sina uppvärmningskostnader med upp till 80 %. Det betyder att en installation av en värmepump kan vara en lönsam investering som ger en bra avkastning i form av sänkta uppvärmningskostnader i många år framåt.

 

Välja värmepump

Det finns olika typer av värmepumpar och vilken som fungerar bäst för din fastighet beror på flera olika faktorer. Vattenburna värmepumpar klarar av att värma upp huset även då det är mycket kallt ute, vilket luft-luftvärmepumpar inte klarar av i samma grad. Det innebär att du ofta kommer att behöva komplettera uppvärmning genom en elpanna. Har du vattenbaserade värmeelement i huset bör du välja luft-vatten, bergsvärme eller sjövattenvärme för att värma upp din fastighet.

 

Kontakta oss för information om våra värmelösningar

Du är välkommen att kontakta oss på Malms Rör då du vill finna en bra och lönsam lösning för din fastighets uppvärmning. Våra rörmokare i Timrå är specialister på värme och kan erbjuda dig olika lösningar anpassade efter dina behov och förutsättningar. Det gör att du kan erhålla ett värmesystem som både ger din fastighet ett behagligt inomhusklimat, även under mycket kalla förhållanden, men också minskar energikostnader. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett gratis platsbesök. Då kan våra rörmokare i Timrå komma ut på plats för att se vilken lösning som passar bäst och även lämna tips och råd inför din investering i en värmelösning. 

Få en offert för ditt VVS-arbete i Timrå

Är du i behov av högkvalitativa VVS-tjänster? Våra rörmokare i Timrå hjälper dig gladeligen med allt från mindre reparationer till omfattande renoveringar av olika komplexitetsgrad.