Välkommen till Malms Rör i Sundsvall AB

Välkommen till Malms Rör i Sundsvall AB

Är du i behov av att renovera ditt badrum, åtgärda ett läckage eller installera värmepump? Vi hanterar det mesta inom VVS! Kontakta oss så hjälper vi dig.

Malms Rör i Sundsvall AB har varit verksamma i över 8 års tid och har under denna tid lämnat efter sig många ordentligt utförda VVS-arbeten med nöjda kunder. Detta har vi uppnått genom ett starkt gemensamt fokus och framåtdriv hos våra rörmokare i Timrå i kombination med företagets ordentliga grundprinciper.

Vi använder oss endast av kvalitativa materialleverantörer, är noga med god kommunikation mot kund och utför alla våra jobb enligt BBR samt gällande regelverk för respektive område. Dessutom lämnar vi alltid branschenliga garantier på det arbete vi utför och det material som används - så att du kan känna dig trygg med att dina saker håller långt in i framtiden.

Kontakta oss, så hjälper våra duktiga rörmokare i Timrå dig med allt som har med värme, ventilation & sanitet att göra.

Få en offert för ditt VVS-arbete i Timrå

Är du i behov av högkvalitativa VVS-tjänster? Våra rörmokare i Timrå hjälper dig gladeligen med allt från mindre reparationer till omfattande renoveringar av olika komplexitetsgrad.

Få en offert för ditt VVS-arbete i Timrå

Få offert

Här hittar du oss på webben