Att välja värmepump - guide från erfaren VVS-montör i Timrå

När du vill installera en värmepump för att sänka dina uppvärmningskostnader kan du vända dig till oss som är specialister på värmepumpar. Våra VVS montörer i Timrå har den utbildning och de certifieringar som krävs för att kunna utföra säkra installationer som ger dig optimal effekt.

Att installera en värmepump i din fastighet gör inte bara att du bidrar till en bättre miljö utan en värmepump är även lönsam över tid. Det gör att du kan spara in betydande med pengar på fastighetens energikostnader. Återbetalningstiden för en värmepump är cirka 5 år och därefter kan du under flera år framåt se fram emot besparingar på mellan 60-80 % av din fastighets uppvärmningskostnader. Du kan kontakta oss på Malms Rör som är experter på värmepumpar. Vi har VVS montörer i Timrå som har den utbildning och de certifieringar som krävs för att utföra säkra och korrekta installationer för att du ska få ut optimal effekt av din värmepump.

Att välja värmepump

Det finns ett flertal olika typer av värmepumpar att välja mellan som exempelvis luft-vattenvärmepump, bergsvärmepump och sjövattenvärmepump. Vilken värmepump som lämpar sig bäst för din fastighet beror på ett flertal olika faktorer. Våra erfarna VVS montörer i Timrå kan erbjuda dig kostnadsfri rådgivning då du vill installera en värmepump i din fastighet. Du kan använda kontaktformuläret på denna sida för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Då kan vi inspektera din fastighets förutsättningar för att installera en värmepump och lyssna på dina önskemål, utan att du förbinder dig för något.

Installation av värmepump

Att installera en värmepump kräver kunskap och erfarenhet så att man får ut maximal effekt från sin värmepump med minimal energiförbrukning. Enligt lag får man inte själv installera vattenburna värmepumpar utan det krävs att arbetet utförs av yrkesutbildad och certifierad VVS montör i Timrå. Vi på Malms Rör har utbildade och certifierade rörmokare i Timrå som varit verksamma i branschen under många år. Detta borgar för att du kan vara säker på att arbetet utförs på ett korrekt sätt. Dessutom lämnar vi garantier på vårt arbete och värmepumpen så att du kan känna dig trygg även efter vår installation.

Kontakta oss för att erhålla en offert

Malms Rör erbjuder VVS tjänster till företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Våra rörmokare i Timrå är specialister på alla typer av VVS arbeten som bland annat värmepumpar, vatten och avlopp. Du kan kontakta oss för att boka in ett platsbesök så vi kan göra en översyn av din fastighet för att kunna bedöma vilken värmepump som lämpar sig bäst men också lämna råd kring din investering. Därefter kan vi lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris för installationen av din värmepump. 

Få en offert för ditt VVS-arbete i Timrå

Är du i behov av högkvalitativa VVS-tjänster? Våra rörmokare i Timrå hjälper dig gladeligen med allt från mindre reparationer till omfattande renoveringar av olika komplexitetsgrad.