Värmepumpar

Värmepumpar

Med hjälp av en värmepump förser du ditt hem med värme, ventilation och varmvatten. Värmepumpar är skonsamt för miljön eftersom du tar till vara på naturens förnybara energi. Har du en gammal värmepump som du uppgraderar till en nyare modell sparar du dessutom in på dina elkostnader då äldre värmepumpar tenderar att dra mycket el.

Vi ser till att du får rätt värmepump för din fastighet

Vi är din lokala rörmokare i Timrå med lång erfarenhet inom branschen. Oavsett om du behöver hjälp med reparation av din värmepump eller om du vill göra en nyinstallation hjälper vi dig. Det finns flera olika typer av värmepumpar, och det är inte helt lätt att veta vilken som passar bäst. Vi har utfört alla tänkbara arbeten inom värmepumpar genom åren och har den kompetens som krävs för att avgöra vilken värmepump som är rätt för just dina behov. För att du som kund ska känna dig trygg lämnar vi alltid generösa garantier och gör alltid en slutbesiktning av arbetet tillsammans med dig.

Tveka inte att kontakta oss redan idag för att boka in ett kostnadsfritt hembesök!

Få en offert för ditt VVS-arbete i Timrå

Är du i behov av högkvalitativa VVS-tjänster? Våra rörmokare i Timrå hjälper dig gladeligen med allt från mindre reparationer till omfattande renoveringar av olika komplexitetsgrad.