Kök- & Badrumsrenoveringar

Kök- & Badrumsrenoveringar

Funderar du på att göra en köksrenovering eller en badrumsrenovering? Då har du kommit rätt - vi är din lokala rörmokare i Timrå med både industri-utbildade och service-utbildade medarbetare. Vi utför alla typer av arbeten inom VVS, badrumsrenoveringar och köksrenoveringar. Oavsett om du behöver hjälp med ett läckande element eller med en fullständig köksrenovering hjälper vi dig – inget projekt är för litet eller för stort för oss!

Köksrenovering

När du lämnar din köksrenovering i våra händer kan du känna dig trygg med att du får ett väl utfört arbete till ett bra pris. Våra skickliga hantverkare har lång erfarenhet inom branschen och vet vad som krävs för en lyckad köksrenovering . Med utgångspunkt i dina önskemål förvandlar vi ditt kök till en plats för mysiga middagar och härliga helgfrukostar!

Badrumsrenovering

Vi har utfört en mängd badrumsrenoveringar genom åren och har fått många goda omdömen vi är mycket stolta över. Vi arbetar endast med produkter av högsta kvalitet och har koll på de bäst lämpade lösningarna för att du ska få ett fräscht och välfungerande badrum som du kan förlita dig på långt in i framtiden.
 
Vill du veta mer om våra tjänster eller vill du boka in en tid för ett kostnadsfritt hembesök? Kontakta oss redan idag! 


Fler tjänster vi utför

Få en offert för ditt VVS-arbete i Timrå

Är du i behov av högkvalitativa VVS-tjänster? Våra rörmokare i Timrå hjälper dig gladeligen med allt från mindre reparationer till omfattande renoveringar av olika komplexitetsgrad.